sâmbătă, 9 februarie 2013

Mâncare de fasole păstăi cu carne

Ingrediente:

  -500 g piept de pasăre
  -1 kg păstăi proaspete sau la borcan
  -2 cepe
  -0,5 l suc de roșii
  -100 ml ulei 
  -2 morcovi
  -sare
  -piper
  -verdeață: mărar, pătrunjel și busuioc
  

Mod de preparare:

 Se taie carnea cuburi și se pune la prăjit în uleiul încins. 
 După ce s-a rumenit, se scoate carnea pe o farfurie.
 În uleiul rămas se pune ceapa tăiată mărunt, se călește puțin și se adaugă morcovul dat pe răzătoarea mică.
 Se călește 5 min morcovul apoi se adaugă sucul de roșii și o ceșcuță de apă.
 Se lasă să fiarbă sosul circa 10 min, după care se pune carnea,se acoperă și se lasă la fiert până este aproape gata.
 Se adaugă păstăile fierte cu puțină sare( dacă sunt proaspete ).
 Se mai fierbe 15-20 min , se sărează, se piperează și se adaugă verdeața tocată mărunt.
 Se servește caldă cu mămăliguță.
                                                        POFTĂ BUNĂ!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu