miercuri, 30 ianuarie 2013

Pulpa de curcan cu mere


Ingrediente:

-o pulpa de curcan(800 g)
-30 g unt
-2 mere potrivite
-2 batoane de scorțișoară
-busuioc
-sare
-piper
-ulei de măsline

Mod de preparare:


  Pulpa de curcan se dezosează și se crestează cu cuțitul cât se poate de subțire.
  Se condimentează cu sare, piper și busuioc.
  Se curăță merele de coajă și semințe, se taie cubulețe apoi se așează pe pulpă.
  Scorțișoara rasă și  busuiocul se pun peste mere.
  Pulpa astfel umplută se rulează și se leagă cu ață alimentara.
  Tava se unge cu unt, se pune carnea și se acoperă cu folie de aluminiu.
  Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 1 ora.
  Se servește caldă cu garnitură de ciuperci la cuptor,orez sau piureuri de legume.
                                                     
                                                       POFTĂ BUNĂ!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu