Ingrediente:
- 5 bucăți piept de pui
- 6 ouă
- 3 morcovi
- 3 morcovi
- 200 g ciuperci
- 150 g mozzarella
- 50 g cașcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fac două omlete în care se înglobează ciupercile tăiate mărunt și morcovul ras, călite în prealabil.
Pieptul de pui se taie și , se bate bine, se condimentează cu sare și piper.
Pe bucățile de piept, astfel pregătite se rade câte puțin cașcaval, se pun apoi: câte o bucată de omletă, câte 2-3 feliuțe de mozzarella.
Se rulează, se leagă cu ață sau se fixează cu scobitori.
Se așează ruladele astfel obținute într-o tavă cu o cană de apă și se coc în cuptor la foc iute.
Acest preparat poate fi folosit atât ca fel principal cald, alături de o garnitură cât și rece ca aperitiv.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu